HØREAPPARATER UDEN EGENBETALING

På grund af lange ventetider på de offentlige høreklinikker, har disse valgt at bede om hjælp fra de praktiserende ørelæger.

Vi udbyder derfor høreapparater fra den offentlige pulje til både nye patienter og dem, der skal have fornyet deres gamle høreapprater.

Man har ret til nye høreapparater hvert 4. år, og der er ingen egenbetaling forbundet med udlevering af høreapparater i klinikken fra den offentlige pulje.

For at booke en tid til et høretjek med henblik på høreapparater eller fornyelse af de gamle, skal du booke tid via patientportalen eller ringe til klinikken på tlf.: 32 22 66 60.

Hvis der er behov for høreapparter, vil der blive booket tid ved vores audiologiassistent, som hjælper med at afgøre, hvilke høreapparater, der vil passe bedst til dit behov. Herefter vil høreapparaterne blive justeret, ligesom du vil blive tilbudt en opfølgende kontrol i perioden efter. 

PATIENTPORTAL

NYE HØREAPPARATER?

INGEN EGENBETALING

Når man får høreapparater via det
offentlige, er der ingen egenbetaling.
Det gælder også for batterier, tilbehør, forbrugsdele og service. 

NYE HVERT 4. ÅR

Husk, at man har ret til nye høreapparater hvert 4. år. Er du førstegangsbruger, skal
du et smut til ørelægen, inden der kan
søges om høreapparater via det offentlige. 

SLIP FOR VENTETID

Vi har i øjeblikket ingen eller ganske kort ventetid på at få udleveret høreapparater. Vi bestæber os på at give dig høreapparaterne på allerede ved første møde. 

VIL DU VIDE MERE?

Læs Sundhedsstyrelsens pjece " Høreapparat til voksne", der er målrettet voksne, som har mistanke om høretab. Pjecen giver dig

et overblik over, hvor du kan få undersøgt din hørelse samt dine muligheder for støtte, hvis det viser sig, at du har

behov for høreapparat.